Love&Divine

Love & Divine is in 2016 opgericht door Rasmus en Susanne Buus Nielsen. Het komt voort uit de wens om Express-artikelen te ontwerpen voor het Premium-segment. Het moeten vrouwelijke, verfijnde en stijlvolle stijlen zijn voor vrouwen met een Scandinavisch tintje, en dat alles tegen een concurrerende prijs.
Onze missie is dan ook heel simpel: Wij willen luxe en vrouwelijke kleding ontwerpen voor de Europese markt. Love & Divine is altijd in beweging en voortdurend op zoek naar nieuwe trends. Wij streven ernaar een elegant universum te creëren waar je je garderobe kunt mixen en matchen om een ​​persoonlijke en vrouwelijke stijl te creëren. Onze stijlen hebben eenvoudige details, losse silhouetten en luxe kwaliteiten. Ze zijn bedoeld om te worden gemengd en afgestemd op uw stemming en gelegenheid, of het nu gaat om dagelijks gebruik of een speciale gebeurtenis. Zo kun je je garderobe vullen met kleine schatjes zonder het budget te overschrijden.
Het Deense erfgoed vormt de kern van onze ontwerpen. Voor ons draait het momenteel allemaal om mode. Wij geloven niet in standaardcollecties, maar in het leveren van de juiste trend en het juiste item op het juiste moment. We zien er naar uit je te verwelkomen! LIEFDE&GODDELIJK

Toont alle 4 resultaten